به گزارش“ آی دبلیو اسپورتس”، یازدهمین دوره رقابت های کاراته دانشجویان جهان به میزبانی ژاپن از امروز آغاز شد و در دو بخش کمیته و کاتای انفرادی بانوان ایران به مصاف رقبای خود رفتند.
در کاتای انفرادی فاطمه صادقی در ابتدا ۵ بر صفر کاراته کای آفریقای جنوبی را برد اما در دور بعد 4 بر یک به حریف اسپانیایی باخت و حذف شد.
در رقابتهای کومیته و در وزن ۵۰ – کیلو گرم فائزه چیذری در همان دور نخست به حریفی از چین تایپه باخت اما این حریف به فینال رفت تا نماینده ایران نیز راهی شانس مجدد شود.
آویشن باقری دیگر نماینده کومیته زنان ایران نیز ابتدا نماینده اتریش را ۳ بر صفر برد و با برد ۷ بر یک برابر حریف اسپانیایی به نیمه نهایی رفت. باقری در نیمه نهایی هم نماینده ترکیه را برد و فینالیست شد. رقیب او در فینال ژاپنی است.
یازدهمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی آسیا در شهر کوبه ژاپن با حضور ۲۳۹ کاراته کا از ۳۳ کشور از امروز آغاز شده و تا روز یکشنبه ادامه دارد.





