رقابت‌های بین‌المللی دوچرخه‌سواری مالزی

پانته‌آ قلی‌پور و الهه امامی در مالزی رکاب زدند

  • کد خبر : 105354
  • 14 شهریور 1404 - 8:52
پانته‌آ قلی‌پور و الهه امامی در مالزی رکاب زدند
پانته‌آ قلی‌پور، دوچرخه‌سوار ایرانی در مالزی به مقام قهرمانی رسید و الهه امامی نیز با رده هفتم، عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت.

به گزارش افرا ورزش، رقابت‌های بین‌المللی دوچرخه‌سواری «KOM Genting Highlands» مالزی روز سه‌شنبه، ۱۵ شهریور (۳ سپتامبر) با حضور دو دختر ایرانی برگزار شد.

پانته‌آ قلی‌پور که برای تیم مالزیایی «Bikebaju» رکاب می‌زند، در یک مسابقه نفس‌گیر و در مسیر بسیار دشوار و سربالای ۵۵ کیلومتری که تا ارتفاع ۲۴۵۷ متری بالا می‌رفت، درخشید.

عملکرد حساب‌شده او باعث شد تا با دریافت جایزه نقدی ۱۰,۰۰۰ رینگیت مالزی (معادل حدود ۳۰۰ میلیون تومان)، در بخش‌های جزئی نیز بدرخشد.

وی در خط امتیازی دوم و در خط کوهستان اول شد و به پاس این عملکرد برتر، پیراهن مخصوص بهترینِ کوهستان را نیز بر تن کرد.

هم‌تیمی او، الهه امامی نیز در این رقابت سنگین که آمادگی فیزیکی و فنی بسیار بالایی می‌طلبید، عملکرد موفقی داشت و با ایستادن در ردیف هفتم مسابقه، جایگاه خود را در میان برترین‌های این رویداد معتبر تثبیت کرد.

این مسابقه که از نظر مسافت و به ویژه ارتفاع‌گیری، از مسابقات سنگین و معتبر منطقه محسوب می‌شود، شاهد رقابت دوچرخه‌سوارانی از کشورهای مختلف بود.

این دو نماینده کشورمان به همراه تیم Bikebaju، آماده‌گی خود را برای حضور در رقابت بعدی که در تاریخ ۱۷ شهریور (۶ سپتامبر) و در مسافت طولانی‌تر ۱۰۱ کیلومتر در جزیره لنکاوی برگزار خواهد شد، حفظ کرده‌اند.

لینک کوتاه : https://www.iwsports.ir/?p=105354

نظرات شما

انتشار یافته : 0